Wellness Rotterdam

Ervaar een moment van pure wellness in Rotterdam

U bent op zoek naar heerlijke wellness behandelingen in Rotterdam en dat treft! Wij heten u van harte welkom bij Babor Institute Kralingen! In onze luxe behandelruimten kunt u genieten van heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen waarbij u een moment van pure ontspanning zult ervaren! Omdat wij weten hoe hectisch het dagelijks leven vaak is, vervullen wij graag uw verlangen naar een perfect verwenmoment. Ontdek de vele mogelijkheden en bekijk alle behandelingen op onze website.

Vindt u het belangrijk dat uw vingers en nagels er mooi uitzien? Dan is het een uitkomst wanneer u uw manicure kunt overlaten aan een specialist. Tijdens onze wellness manicure in Rotterdam verzorgen wij uw nagels tot in de puntjes. Als onderdeel van deze behandeling krijgt u een handbad, peeling, pakking en natuurlijk een handmassage. Aansluitend kunnen wij uw nagels in de gewenste kleur lakken.

Wellness Rotterdam

Diverse lichaamsmassages

Ook voor diverse massages bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij vestigen wij de aandacht voornamelijk op de rug en nek, omdat klachten zoals verkrampingen en blokkades hier ontstaan. De massagetechnieken die wij hanteren zijn gebaseerd op de segmentbehandeling van Ricky Welch. Door regelmatig een massage te nemen, profiteert u van vele voordelen. Niet alleen zult u een betere nachtrust ervaren, ook geeft het kracht en energie wanneer u vermoeid bent. Vraag eens naar de mogelijkheden en laat ons weten wat uw klachten zijn, dan vertellen we u graag meer.

Maak online uw afspraak

Bent u enthousiast geworden over onze wellness behandelingen in Rotterdam? Maak dan eenvoudig online een afspraak door uw gewenste datum en tijd in te vullen. U ontvangt dan van ons een bevestiging. Graag tot snel!

   Contact         Webshop