Ontspanningsmassage Rotterdam

Boek online uw ontspanningsmassage te Rotterdam

We ervaren allemaal wel eens spierkramp of spanningen in onze nek en/of rug. Dit is vaak het gevolg van stress of drukte in uw dagelijkse leven. Daarom is het belangrijk om regelmatig een moment van pure ontspanning te nemen. Daarom staan we bij Babor Institute Kralingen voor u klaar! Wij bieden onder andere ontspanningsmassages aan bij ons in Rotterdam Kralingen. Ook een bindweefselmassage behoort tot de mogelijkheden.

Ontspanningsmassage Rotterdam

Uw klachten kunnen verholpen worden

Ervaart u musculaire verkrampingen of spanningen? Dan wilt u hier natuurlijk niet te lang mee blijven rondlopen. Een ontspanningsmassage bij ons in Rotterdam is dan zeker een uitkomst. Wij bieden onder andere een massagemodule aan met de naam Relaxing Touch. Zoals de naam al doet vermoeden zult u een moment van pure ontspanning ervaren. De focus ligt hierbij op de wervelkom en de omliggende spieren. Wanneer uw wervels licht zijn verschoven kunt u namelijk diverse klachten ervaren, zoals hoofdpijn, nekpijn en duizeligheid. Met deze ontspanningsmassage in Rotterdam worden de peesaanzetten van de wervelkolom op intensieve wijze gemasseerd en ontspannen. U zult merken dat energieblokkades wegtrekken en u uw rug weer vrij kunt bewegen.

Ook wanneer u last heeft van vermoeidheid en belaste spieren, bieden wij een passende ontspanningsmassage in Rotterdam aan. Zo gebruiken we speciale wrijf-, klop- en schoktechnieken om de doorbloeding te stimuleren en het weefsel te verwarmen. U zult al direct na afloop merken dat u meer kracht heeft!

Maak direct een afspraak!

Voor diverse mogelijkheden betreffende massages bent u bij Babor Institute Kralingen dus aan het juiste adres. Wenst u meer informatie over onze behandelingen? Neem dan gerust contact op, wij vertellen u graag meer. U kunt ook direct uw afspraak inplannen via onze website.

   Contact         Webshop