Microdermabrasie Rotterdam

Microdermabrasie in Rotterdam: ontdek de effectieve methode

Iedereen ervaart wel eens huidklachten. Denk hierbij aan een vermoeide of onzuivere huid, maar ook een verouderde huid kan ervoor zorgen dat u niet lekker in uw vel zit. Microdermabrasie bij ons in Rotterdam kan in veel gevallen uitkomst bieden. Wat deze behandeling exact inhoudt en hoe wij te werk gaan, leest u in onderstaande tekst. U kunt ook altijd even contact opnemen, dan vertellen wij u graag meer.

Komt u bij Babor Institute Kralingen in Rotterdam langs voor een microdermabrasie behandeling, dan wordt u geholpen door een professionele schoonheidsspecialiste. Zij zal de bovenste hoorncellen van uw gezicht op een gecontroleerde manier weghalen. Fijne kristallen, bestaande uit aluminiumoxide, worden op de huid geplaatst. Deze kristallen worden vervolgens, samen met de losgemaakte huidcellen, door een onderdruk afgezogen. Deze behandeling is een zeer moderne en effectieve methode van intensieve huidpeeling, omdat celvernieuwing op deze manier wordt gestimuleerd. Hierdoor zal uw huid al snel een stuk opknappen!

Microdermabrasie Rotterdam

Ontdek onze sfeervolle salon

Iedere huid reageert anders op de behandeling, maar in de meeste gevallen ervaart u een tijdelijk gevoel van droogte en wordt de huid rood. Dit zal echter binnen enkele uren afnemen. Omdat de bovenste cellagen van uw huid bij de behandeling zijn weggehaald, wordt de opnamecapaciteit van de huid flink verhoogd. De microdermabrasie bij ons in Rotterdam is daarom de ideale voorbereiding wanneer u nog een andere professionele behandeling wenst. Neem gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen! U kunt ook direct een afspraak maken via onze website. Wij staan klaar om u in onze sfeervolle lounge te ontvangen en zorgen ervoor dat u de behandeling zo ontspannen mogelijk kunt ondergaan.

   Contact         Webshop