Huidverbetering Rotterdam

Diverse mogelijkheden voor huidverbetering in Rotterdam

Heeft u al een tijdje last van een onzuivere of vermoeide huid? Of kan uw huid simpelweg wel een oppepper gebruiken? Bekijk dan eens de mogelijkheden die wij bieden betreffende huidverbetering in Rotterdam Kralingen.

Huidverbetering Rotterdam

Een frisse, zuivere huid

Uw huid heeft dagelijks veel te verduren. Denk alleen al aan de wisselende weersomstandigheden waardoor uw huid droog kan worden. Des te belangrijker is het om uw huid goed te verzorgen! Daarom bieden wij in Rotterdam mogelijkheden tot huidverbetering, zowel voor de rijpe als voor de jonge huid. Zo bieden wij microdermabrasie aan, maar ook kunnen wij pigmentvlekken verwijderen, acne behandelen en huidveroudering tegengaan. Wanneer u een afspraak maakt, bekijken we allereerst uw huid en stellen we de producten af op uw individuele huidbehoefte.

Tijdens de behandeling gebruiken wij de allernieuwste technieken en enkel hoogwaardige producten. Zo gebruiken wij het SKINOVAGE PX verzorgingssysteem om onzuiverheden en puistjes tegen te gaan. De werkzame stoffen zijn perfect afgestemd op verschillende huidbehoeften, waardoor er voor iedereen een passende oplossing is. Ook wanneer u huidveroudering wilt tegengaan, is dit een zeer effectieve behandeling.

Ontdek de diverse mogelijkheden

Wilt u meer informatie over huidverbetering bij ons in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de diversiteit aan mogelijkheden! U kunt ook direct een afspraak maken via onze website. U kunt ook kiezen voor een duo-behandeling wanneer u met een vriend(in) of familielid wenst te komen. Graag tot ziens in onze sfeervolle salon!

   Contact         Webshop