Gezichtsbehandeling Rotterdam

Een diversiteit aan gezichtsbehandelingen in Rotterdam

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende een gezichtsbehandeling in Rotterdam, en zodoende bent u bij Babor Institute Kralingen terecht gekomen. Wij zijn gevestigd in een karakteristiek pand aan de Oudedijk, waar u kunt rekenen op een warm welkom. In afwachting van uw behandeling kunt u plaatsnemen in onze lounge voor een lekkere kruidenthee of espresso.

Gezichtsbehandeling Rotterdam

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden van een gezichtsbehandeling zijn bij ons zeer uiteenlopend. Allereerst bieden wij behandelingen aan die zijn gebaseerd op anti aging. Door middel van het SKINOVAGE PX verzorgingssysteem wordt huidveroudering op effectieve wijze voorkomen en krijgt u een frisse uitstraling. De rimpeldiepte wordt zichtbaar verminderd en eventuele kleurverschillen in de huid worden hersteld.

Maar ook voor de jongere huid bieden wij een diversiteit van gezichtsbehandelingen aan in Rotterdam. U kunt hierbij denken aan microdermabrasie. Dit is een intensieve huidpeeling waarbij de bovenste hoorncellen op professionele wijze worden verwijderd. Hierdoor wordt vernieuwing van de huidcellen gestimuleerd waardoor uw huid weer zal gaan stralen! Deze behandeling is een uitkomst wanneer u last heeft van een onzuivere huid of slecht doorbloede huid.

Ook een duo-behandeling is mogelijk

Kiest u voor een gezichtsbehandeling in Rotterdam bij Babor, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Wij gebruiken enkel hoogwaardige producten en de nieuwste technieken, waardoor u een optimaal eindresultaat mag verwachten. Wilt u samen met een vriendin of familielid langskomen? Ook dat is geen probleem. Wij beschikken namelijk over sfeervolle behandelruimten voor duo’s. Zo kunt u samen genieten van een ontspannende behandeling. U kunt, indien gewenst, uw eigen muziek meenemen!

  Contact         Webshop