Beautysalon Rotterdam

Maak kennis met de beautysalon in Rotterdam

Wilt u even lekker ontspannen en bent u toe aan een professionele massage of een uitgebreide manicure? Dan laten wij u graag kennis maken met onze beautysalon in Rotterdam Kralingen. Bij ons staat rust en ontspanning centraal en dat merkt u direct wanneer u plaatsneemt op de behandelstoel. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf bij ons niets te wensen overlaat!

Beautysalon Rotterdam

Een oplossing voor iedere huid

Bij Babor Institute Kralingen zetten we onze deskundige kennis in om professionele producten te ontwikkelen. Zo heeft het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum, na jarenlang onderzoek, de hightech verzorgingslijn DERMA CELLULAR ontwikkeld. De producten bevatten unieke werkstofcombinaties waardoor ze specifieke schoonheidsproblemen kunnen oplossen. Deze producten leverden indrukwekkende resultaten bij bijvoorbeeld ouderdomsvlekken, pigmentverstoringen, wallen en weefselverslapping. Wanneer u een behandeling boekt in onze beautysalon te Rotterdam, zullen wij deze producten ook gebruiken. Zo weet u zeker dat er een optimaal resultaat wordt behaald! Naast diverse gezichtsbehandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Bindweefselmassage
  • Manicure
  • Pedicure
  • Anti-cellulitis behandeling
  • IPL ontharen
  • Make-up advies

Bestel uw favoriete producten online

Als pioneer van de professionele huidverzorging bieden wij een diversiteit aan behandelingen. In onze beautysalon te Rotterdam worden enkel de beste BABOR producten gebruikt. Ook zijn wij altijd op de hoogte van de allernieuwste technieken. Bent u na afloop enthousiast over de gebruikte producten? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen in onze webshop! Wij bieden voor ieder huidprobleem een passende oplossing. Vindt u het moeilijk om uw optimale huidverzorging samen te stellen of weet u niet exact welk huidtype u bent? Neem dan gerust contact op, wij adviseren u graag.

   Contact         Webshop