Acne behandeling Rotterdam

Acne behandeling in Rotterdam

Bent u op zoek naar mogelijkheden betreffende een acne behandeling in Rotterdam, dan mag u Babor Institute Kralingen absoluut niet overslaan. In onze professionele salon waant u zich in een ontspannen omgeving terwijl u de behandeling ondergaat. Wij streven er dan ook naar om het u zo comfortabel en prettig mogelijk te maken!

Acne behandeling Rotterdam

Microdermabrasie is vaak een uitkomst

Wanneer u last heeft van een onzuivere huid, wilt u hier natuurlijk het liefst iets aan doen. Bij Babor Institute Kralingen zetten we alles in werking om u op professionele wijze te helpen. In veel gevallen passen wij cosmetische microdermabrasie toe. Op een gecontroleerde manier worden de bovenste hoorncellen verwijderd en zo wordt de huid intensief gereinigd. Microdermabrasie is niet alleen geschikt bij acne, maar ook wanneer u een vermoeide of slecht doorbloede huid heeft. Omdat deze acne behandeling bij ons in Rotterdam de opnamecapaciteit van de huid verhoogt, is het een goede voorbereiding om werkstoffen in te kunnen brengen. Deze kunt u kopen in onze webshop, of gewoon bij ons in de salon. Wij gebruiken enkel de beste BABOR producten!

Naast de diversiteit aan gezichtsbehandelingen die wij aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Ontspanningsmassages
  • Manicure
  • Pedicure
  • Anti-cellulitis behandeling
  • IPL ontharen
  • Het verwijderen van tatoeages

Wilt u een afspraak maken voor een acne behandeling in Rotterdam of heeft u interesse in een andere behandeling? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak! U kunt tevens uw gewenste datum en tijdstip bij ons reserveren middels de online agenda.

   Contact         Webshop